Redaktionen

Aburna Mohanathas
Aburna Mohanathas er 24 år og læser Journalistik som kandidat på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Elsker danske film, amerikansk rap og tamilsk mad.
Amin Brinis
Amin Brinis er 23 år og kommer fra Københavns Vestegn. Lige nu bor han i Aarhus, hvor han studerer journalistik på DMJX.
Arvin Ammary
Arvin Ammary er 20 år og læser statskundskab på Aarhus Universitet. Arvin har iransk baggrund.
Asiya Tabassum
Asiya Tabassum er 27 år, har en BA i engelsk ved KU, studerer KA engelsk og er bosat i København
Elias Zakarias Sadaq
Elias Zakarias Sadaq er gadefilosof fra Aarhus V med dansk-marokkansk baggrund. Han studerer Mellemøststudier på KUA og arbejder som aktivist og poet, hvor han beskæftiger sig med temaerne, religion, etnicitet, seksualitet, frihed og meget mere.
Eliyas Kayon
Eliyas Kayon, 21 år, LGBTQ+ aktivist.
Ella Yar
Ella Yar er en 22-årig engelsk-, religion-, politik- og samfundsstuderende på Aarhus Universitet. Hun interesser sig for islamisk feminisme, dysleksi og patriarkatets fald.
Halima Banouri
Halima Banouri er 19 år, studerer jura på Københavns Universitet og har afghanske rødder.
Hinda Olad
Hinda Olad er 22 år og læser Dansk på Københavns Universitet.
Mohammad Ali
Mohammad Ali er 27 år, journaliststuderende ved Syddansk Universitet, freelance skribent og radiovært
Morten Brodersen
Morten er 28 år, uddannet i flygtningestudier ved Aalborg Universitet og arbejder frivilligt ved LærDansk/Dansk Flygtningehjælp
Nadeen Aiche
Nadeen Aiche er 18 år og gymnasieelev. Hun har engageret sig i den offentlige debat, siden hun var 14 år, med fokus integration, feminisme og diskrimination.
Nadia Brakti
Nadia Brakti er 26 år og har læst Kultur- og sprogmødestudier og Historie på RUC.
Nelli Ann-Marie Dahl
Nelli Ann-Marie er 27 år og cand.mag. i nordisk sprog og litteratur. Arbejder med kulturformidling og underviser i dansk og psykologi. Interesserer sig for film, litteratur, feminisme og hunde.
Osman Sari
Osman er 27 år, iværksætter, foredragsholder og debattør. Han har kurdisk baggrund og er født helt blind. Han har boet 10 år i Danmark og definerer sig som tredobbelt minoritet.
Özcan Ajrulovski
Özcan er 31 år, skribent og poet. Han skriver om minoriteternes position i samfundet og har blandt andet udgivet en digtsamling om emnet.
Kulturredaktion
Roba Al-Sharkawi
Roba Al-Sharkawi er 27 år og er fotograf og rådgiver til dagligt.
Shabnam Azizi
Shabnam Azizi er 22 år, til dagligt jordemoderstuderende, har afghanske rødder. Samler på ord i fritiden og skriver om samfund, feminisme og poesi
Tobias Manczak
Tobias er 23-årig københavner med dansk-eritreansk baggrund, i øjeblikket læser Tobias en bachelor i medievidenskab og er interesseret i dokumentarfilm og fotografi.
Vu Nguyen
Vu Nguyen er 24 år og læser journalistik.
Zaklina Rajovic