19.09.19
Kulturredaktion

Skal du være med til at lave vores næste udgivelse?

Vi søger både redaktører og redaktionsmedlemmer mellem 18 og 30 år til vores næste udgivelser. 

Som redaktionsmedlem bidrager du til magasinet, med det, du interesserer dig for, du deltager i redaktionsmøder og workshops med feedback, hvor du får værktøjer til alt fra at blive en bedre skribent, videomager, Instagrammer eller at lave GIFS. Du behøver ikke tidligere erfaring med medie- eller kulturbranchen for at være med.

Du er med i processen om at lave et magasin fra start til slut, og du bliver en del af et skønt hold af unge minoritetspersoner, der brænder for at skabe plads til vores stemme i den danske medie- og kulturbranche. 

Vi søger også to redaktører for henholdsvis sociale medier og grafisk afdeling. Som redaktør har du mere ansvar, men også frihed til at udfolde dig kreativt. Sammen med chefredaktøren for Mino Views lægger du stilen for, hvordan magasinet opfører sig på sociale medier eller det visuelle, og du får masser af erfaring med at producere et magasin fra start til slut. Vi forestiller os, at du har en stærk holdning til det område, du vil tage ansvar for, men du behøver ikke at arbejde indenfor feltet i forvejen. Som redaktør forpligter du dig til at være frivillig i min. seks måneder frem. 

Send en mail til redaktion@mino.dk senest 1. oktober (klokken 23.59) med lidt om hvilken stilling, du søger, noget om dig selv, hvorfor du vil være med, og hvad du kunne forestille dig at lave. Det kan være, at du har en specifik idé til en artikel eller en mini-dokumentar. Det kan være, du vil være den, der tager billeder til artiklerne eller læse korrekturen, så kommaerne spiller.

OBS: Vi afholder redaktionsmøder 19. oktober og 23. november, og der er det vigtigt, at du kan deltage. 

Kulturredaktion

Andre artikler

16.12.19 Zaklina Rajovic

Hvad med os, der ikke er muslimer?

Zaklina er træt af, at integrations- og minoritetsproblemstillinger altid diskuteres i lyset af islam. Læs, hvad hun mener om det.
26.11.19 Nelli Ann-Marie Dahl

Litteraturfestival sætter fokus på BIPOC-forfatterskaber

Ny litteraturfestival vil udvide grænserne for, hvad vi forstår ved litteratur og skabe et rum, hvor alle føler sig velkomne
06.10.19 Tobias Manczak

Palæstinensisk familie har bokset sig til toppen

Khattab-familien er blandt Danmarks bedste indenfor dansk boksning. Læs, hvad der har båret familien frem.
01.10.19 Aburna Mohanathas

Talk Town Aarhus: Dialog om statslig vold

Af Ella Yar og Aburna Mohanathas Radioaktiv inviterede til en spændende snak om diskrimination, vold og minoritetsstress. Især ordet “vold” var centrum for debatten. Derfor fangede vi to stærke personligheder fra snakken til en kort dialog.Hør hvad Meryam CK fra Kvinder I Dialog og Ilhaam Mohammed fra De Blå Stjerner svarede, da vi spurgte dem, […]
29.09.19 Ella Yar

Talk Town Aarhus: Krænkelseskultur, evig kamp og intersektionalitet

Mino Views var med til en debat om racisme og feminisme. Her er vores anmeldelse.
22.09.19 Nadeen Aiche

Intersektionelle feminister reproducerer præcis det, vi prøver at bryde med

Den intersektionelle feminisme er ikke fejlfri, for selve ordet "intersektionalitet" ekskluderer.
18.09.19 Nadeen Aiche

Hvorfor er intersektionel feminisme vigtigt?

Dette indlæg handler om intersektionel feminisme og vigtigheden i at have fået et ellers ret så velkendt virkelighedssyn ind i en dansk kontekst.
15.09.19 Nadeen Aiche

Det sidste, jeg ville kalde mig, var feminist

Jeg har altid været feminist på trods af, at jeg ikke altid har haft lyst til at kalde mig det.
08.09.19 Mohammad Ali

Drømme har ingen udløbsdato – fra ghettoen til cockpittet

Piloten Zeki Mehmet Celik fortæller om, hvordan han gik fra at være arbejdsløs i fire år til at sidde i cockpittet hos et af verdens mest kendte flyselskaber.
01.09.19 Halima Banouri

Er jeg dummere, fordi jeg er brun?

Racismen og diskriminationen indtræder i mange faconer, men at det skulle foregå i akademiske sammenhænge, chokerede mig.
03.04.19 Asiya Tabassum

“Kan piger godt blive jagerpiloter?”

Om at miste og genfinde kærligheden til den kvinde, jeg er og vil være.
02.04.19 Nelli Ann-Marie Dahl

Fem kærlige litteraturanbefalinger

Her er fem bud på danske forfattere, der har grebet det overbelyste tema "Kærlighed" an på en alternativ måde
28.11.18 Asiya Tabassum

Er det muligt at finde en kærlighed til naturlivet som inkarneret bymenneske?

"Faktisk er jeg overbevist om, at da mine forældre byttede deres simple, pakistanske landsbyliv ud med livet i en nordsjællandsk by, så havde det en genetisk effekt"
03.04.19 Roba Al-Sharkawi

“Kan jeg få udløbsdatoen, tante?”

Mange kvinder føler sig klemt mellem det biologiske ur og kulturens forventninger om ægteskab. Men Roba Al-Sharkawi bekymrer sig ikke om at nå deadlinen. Foto: Roba Al-Sharkawi I mange forskellige kredse med anden etnisk baggrund støder jeg tit på kvinder, som mener, at hvis man er ugift og oppe i 20’erne, så er man blevet […]